De Platanen, 5427TE Boekel

1.200,00

De Platanen, 5427TE Boekel

Zeer nette tweekapper met oprit en garage in de wijk “De Boschberg” in Boekel. De woonruimte is voor onbepaalde tijd te huur.

BEGANE GROND:

De entree/hal geeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. Daarnaast treft u in de hal de betegelde toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje, trapkast, meterkast en de trapopgang naar de 1e etage. De woonkamer type “doorzon” heeft door de grote raampartijen veel natuurlijke lichtinval. Op de vloer ligt een laminaatvloer.
De aparte afgesloten keuken is luxe en voorzien van alle denkbare apparatuur, wetende een kookplaat, koelkast, diepvries, vaatwasmachine en veel kastruimte.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer 1 is aan de voorziijde gesitueerd en heeft een wastafel, het heeft een oppervlak van ongeveer 12m2. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ongeveer 10m2.  Slaapkamer 3 bevindt zich ook aan de achterziijde van de woning en is ongeveer 14m2.  Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING:

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op de voorzolder is de opstelling van de CV ketel geplaatst. Daarnaast is er een grote 4e slaapkamer gevestigd met een groot dakraam en veel opbergruimte onder de schuine wanden.

De ruime achtertuin is op het noordoosten gelegen en voorzien van gezellige beplanting. Op het perceel staat een zeer grote garage!  Een houten poort sluit de tuin af van de oprit.

De woning is beschikbaar per 1 mei 2020, mogelijk eerder!

Minimale huurperiode 12 maanden.

Waarborgsom 1 maand huur.

Volledig gestoffeerd.

Huurprijs 1200 euro pm exclusief GWL, Tv/Internet en gemeentelijke belastingen.

Gegevens

Prijs : 1.200,00
Pand Type : 2-onder-1-kap
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1
Gebied : 125 m2
Adres : De Platanen
Postcode : 5427TE
Plaats : Boekel
Slaapkamers : 5

Map


Ik sta toe om hierbij mijn Naam, Email en Telefoonnummer door te geven