Genovevalaan, 5625AN Eindhoven

795,00

Genovevalaan, 5625AN Eindhoven

Goed onderhouden studio, gelegen op de 3e verdieping, voorzien een ruime woonkamer met open keuken, separate berging en een balkon op het westen uitkijkend op de Genovevalaan. Het appartementencomplex is gelegen op een gewilde woonlocatie aan winkelcentrum WoensXL met alle wenselijke voorzieningen en uitvalswegen in de directe omgeving.

Geheel gemoderniseerde studio appartement gelegen op de 3e verdieping.

INDELING
Begane grond
Entree met elektrische schuifdeuren; centrale hal met tegelvloer, brievenbussen en beltableau, doorgang naar hal met twee liftinstallaties, dienstruimte (eigen huismeester) en centrale trappenhal.

3e verdieping
Via centrale hal bereikt u de voordeur. De meterkast is aan de rechter zijde van de hal gesitueerd. Deze is voorzien van een elektrameter, de watervoorziening is centraal geregeld. 

U komt binnen in de hal. Direct aan de hal grenst de doucheruimte. De hal, keuken en de woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer.

Doucheruimte
De doucheruimte is uitgerust met een wastafel, design radiator, w.c. en douche met schuifdeur. Via de hal bereikt u de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is ca. 20 m² en is o.a. voorzien van een kabelaansluiting. Via de woonkamer kunt u naar het balkon, gesitueerd op het oosten.
In de woonkamer is een nette keuken. 

Keuken
De moderne keuken is voorzien van kookplaat, koelkast en enkele boven en onderkasten. Daarnaast is hier de aansluiting van de wasmachine.

Algemeen
Zowel de hoofdentree als de ingangen van de parkeergarages en bergingen zijn georiënteerd op het winkelcentrum. Aanvullende parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig en rondom het gebouw zijn diverse groenvoorzieningen.
De centrale entree is overdag vrij toegankelijk, de liftenhal is alleen met de woningsleutel, of middels de -vanuit de woning bedienbare- elektrische deuropener, toegankelijk.

Details:

– beschikbaar per 1 April 2020

– gestoffeerd

– huurprijs inclusief servicekosten en blokverwarming Euro 795,- per maand 

– excl. gwl (50 euro)

– waarborgsom 1 maand huur

Gegevens

Prijs : 795,00
Pand Type : Studio
Status : Verhuurd
Slaapkamers : 0
Badkamers : 1
Gebied : 40 m2
Adres : Genovevalaan
Postcode : 5625AN
Plaats : Eindhoven
Slaapkamers : 1

Map


Ik sta toe om hierbij mijn Naam, Email en Telefoonnummer door te geven