Veldmaarschalk Montgomerylaan, 5623AZ Eindhoven

1.195,00

Veldmaarschalk Montgomerylaan, 5623AZ Eindhoven

Locatie
Het appartementencomplex heeft een gunstige, centrale ligging. Op korte afstand van het appartement bevindt zich Winkel Centrum Woensel met daarnaast het Catherina Ziekenhuis. Ook hartje Eindhoven, het Centraal station, Fontys hogescholen en TU Eindhoven ligt op loop afstand.

De bushalte bevindt zich voor de deur. Een auto kun je gratis parkeren naast het gebouw en binnen een aantal minuten zit je op de uitvalswegen: A2, A50, A58, A67.

Dit kant-en-klare 4-kamer appartement aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven is op zoek naar een huurder!

Indeling

Entree & hal
Het appartement bevindt zich op de derde woonlaag. Bij binnenkomst in het complex kom je via de entree en het trappenhuis al snel in het appartement. Open de deur en laat je verrassen!

Welkom in de ruime overzichtelijke hal, deze biedt toegang tot drie slaapkamers, het toilet en de woonkamer. Verder is het appartement voorzien van een half open keuken, een badkamer en een groot en klein balkon.

Wonen & Koken
Kom verder, de woonkamer en keuken zien er uitnodigend uit. De lichte ruime woonkamer heeft een praktische indeling, hierdoor kun je er snel je eigen plek van maken. Het is een kwestie van je verhuisdozen uitpakken en je bent klaar.

In de woonkamer is voldoende ruimte voor een fijne loungebank en voor een gezellige eettafel bij de half open keuken.

We lopen verder naar de keuken. Deze is voorzien van een lichte kleur met stalen grepen, een fraaie donkergrijze plavuizenvloer en bezit de nodige inbouwapparatuur. Door het grote raam aan de zijkant van de keuken valt er veel licht naar binnen. Verder vind je hier de wasmachine aansluiting.

Let bij het bezichtigen van de woning ook op het mooie uitzicht. Geniet hiervan vanuit de woonkamer en keuken. Het grote balkon is bereikbaar via de keuken én de woonkamer.

Slapen & Baden
In dit appartement zijn drie slaapkamers aanwezig. Alle drie de slaapkamers zijn netjes afgewerkt met strakke muren en een mooie laminaatvloer. Deze vloer ligt overigens ook in de hal en woonkamer. Een van de slaapkamers geeft toegang tot het kleine balkon en een andere slaapkamer tot de badkamer.

De compacte badkamer is voorzien van een prettige inloopdouche. Hierdoor kun je de dag fris beginnen!

Buitenleven
Het appartement is voorzien van twee balkons. Het kleine balkon bevindt zich aan de voorkant van het appartement. Het grote balkon is gelegen op het zuiden en mede door het windscherm kun je hier al vroeg in het seizoen genieten van mooi weer. Er is hier voldoende ruimte voor een heerlijke lounge- of tuinset.

Berging
De ruime berging bevindt zich in het souterrain. Daar heb je ook de gelegenheid om je fiets te stallen in de gezamenlijke fietsenstalling.

Bijzonderheden
– €65,- voorschot op blokverwarming

– beschikbaar per 15 april 2020

– gestoffeerd

– huurprijs 1195,- euro per maand exclusief gas, water, licht, tv en internet

– excl gemeentelijke belastingen 

Gegevens

Prijs : 1.195,00
Pand Type : Appartement
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Gebied : 75 m2
Adres : Veldmaarschalk Montgomerylaan
Postcode : 5623AZ
Plaats : Eindhoven
Slaapkamers : 4

Map


Ik sta toe om hierbij mijn Naam, Email en Telefoonnummer door te geven