Appartement verhuren Eindhoven

Heeft u een appartement in Eindhoven dat u wilt verhuren? Bij Expats Verhuur Eindhoven helpen we u daarbij. Wij vinden snel een geschikte huurder voor uw woning en regelen nog veel meer zaken omtrent de verhuurperiode voor u.

Contact opnemenHuis verhuren

Verhuur appartement in eindhoven

Expats in Eindhoven zijn betrouwbare en nette huurders: een groeiende doelgroep. Expats hebben een stabiel inkomen en zijn vaak op zoek naar tijdelijke woningen. Een goede optie dus voor verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, bijvoorbeeld voor werk of om te reizen. Ook is de verhuur aan expats een goede mogelijkheid om een te koop staande woning te verhuren.

 

Appartement verhuren aan expats

Expats Verhuur Eindhoven is een verhuurmakelaar die speciaal gericht is op de verhuur aan expats. Zo hebben wij veel connecties met bedrijven die expats inhuren; denk bijvoorbeeld aan Philips. Wij streven er naar om uw woning op korte termijn te verhuren aan een geschikte expat huurder. Alle mogelijke kandidaten worden door ons zorgvuldig gescreend op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaast stelt Expats Verhuur Eindhoven een correct huurcontract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Wij inspecteren de woning voor- en na de huurperiode. Wij staan voor veilig en snel verhuren: u komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

Wilt u uw appartement in Eindhoven verhuren? Neem dan snel contact met ons op. Vul het formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contact – Expats Verhuur Eindhoven

Wilt u uw woning in Eindhoven direct verhuren? Hier helpen wij u bij. Wanneer u Expats Verhuur Eindhoven inschakelt als uw verhuurmakelaar vinden we snel en veilig een geschikte huurder voor uw woning!