Huis verhuren Eindhoven

Uw huis verhuren in Eindhoven doet u via Expats Verhuur Eindhoven. Bij ons is alles mogelijk: verhuur voor bepaalde of onbepaalde tijd, gemeubileerd of gestoffeerd, het is uw keuze. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van huizen aan expats in Eindhoven en vinden snel een geschikte huurder voor uw woning.

Contact opnemenHuis verhuren

Tips voor het verhuren van uw huis in Eindhoven

Expats Verhuur Eindhoven helpt u bij het verhuren van uw woning; welke vorm van verhuur u ook wenst. Denkt u er over na om uw woning in Eindhoven voor verhuur aan te bieden? Met deze handige tips spreekt u veel potentiele huurders aan:

>>Richt uw woning in voor de ideale huurder
Wat voor huurder ziet u het liefst in uw huis? Sommige mensen hebben graag dat een gezin hun woning betrekt, of juist een alleenstaande of een werkend stel. Hiermee kunt u rekening houden wanneer u het huis inricht. Expats huren vaak woningen in het duurdere segment; hierop kunt u de inrichting aanpassen.

 

Overige tips :

>>Streef naar een neutrale inrichting
Elk individu heeft een andere smaak. Daarom spreekt u met een neutrale inrichting een breder publiek aan. Het is verstandig om felle kleuren op de wanden en excentrieke meubels te vermijden in de inrichting.

>>Bied mogelijkheden aan voor de huurder
Wanneer huurders op zoek zijn naar een woning zijn ze soms geïnteresseerd in een gemeubileerde woning, en soms in een gestoffeerde. Wanneer u op beide doelgroepen inspeelt heeft u meer kans om uw woning te verhuren. Het zou een optie kunnen zijn om een gemeubileerde woning aan te bieden met de mogelijkheid om de meubels te verwijderen. Of natuurlijk andersom.

>>Zorg voor goede kwaliteit
Expats betalen meer voor een woning dan gemiddeld, en verwachten daarom meubelen en voorzieningen van goede kwaliteit. Zorg er voor dat apparatuur in goede staat is en dat er moderne voorzieningen zijn in de woning.

Wilt u uw huis verhuren in Eindhoven? Wij geven u graag advies. Wanneer u het formulier invult neemt Expats Verhuur Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Contact – Expats Verhuur Eindhoven

Wilt u uw woning in Eindhoven direct verhuren? Hier helpen wij u bij. Wanneer u Expats Verhuur Eindhoven inschakelt als uw verhuurmakelaar vinden we snel en veilig een geschikte huurder voor uw woning!