Koopwoning verhuren Eindhoven

Een koopwoning verhuren in Eindhoven doet u snel en gemakkelijk via Expats Verhuur Eindhoven. Een te koop staande woning kunt u verhuren onder de leegstandswet. Hiervoor heeft u een vergunning nodig: de leegstandswetvergunning die aan te vragen is bij uw gemeente.

Contact opnemenHuis verhuren

Verhuren via de leegstandswet

Tussen het moment van aanvragen en het ontvangen van de vergunning zal enkele weken zitten, hier dient u rekening mee te houden. Expats Verhuur Eindhoven geeft u graag advies en helpt u met het verhuren van uw woning via de leegstandswet. Verhuren via de leegstandswet betekent dat u uw woning in Eindhoven kunt verhuren terwijl deze te koop staat. Hieraan zijn veel voordelen verbonden: de woning is bewoond en daarom minder gevoelig voor inbraak en vandalisme, en u kunt dubbele lasten dekken. Een leegstandswetvergunning kan voor een periode van 5 jaar aangevraagd worden en u mag helemaal zelf de huurprijs bepalen. Ook hoeft u maar beperkte huurbescherming te garanderen, zodat het niet moeilijk is om de huurder te laten vertrekken wanneer de woning is verkocht. Houdt er rekening mee dat u toestemming dient te hebben van uw bank voor verhuur via de leegstandswet, en ook moet uw verzekeraar op de hoogte zijn.

Wat doet Expats Verhuur Eindhoven voor u?

Expats Verhuur Eindhoven zorgt dat er binnen korte tijd een geschikte huurder gevonden wordt. Deze huurder is altijd volledig gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kent u de achtergrond van uw huurder. Wij zijn proactief in de marketing van uw woning; zo plaatsen wij deze op diverse websites voor woningzoekenden. Ook hebben wij een eigen woningmail waarop veel mensen die een woning zoeken geabonneerd zijn. We plaatsen uw woning hierin en brengen deze zo onder de aandacht van veel woningzoekenden. Expats Verhuur Eindhoven stelt een waterdicht huurcontract op en is aanwezig bij de sleuteloverdracht.
Wilt u uw koopwoning in Eindhoven verhuren? Kies dan voor de verhuur via Expats Verhuur Eindhoven. Wij adviseren u graag over verhuur via de leegstandswet: neem snel contact met ons op!

Contact – Expats Verhuur Eindhoven

Wilt u uw woning in Eindhoven direct verhuren? Hier helpen wij u bij. Wanneer u Expats Verhuur Eindhoven inschakelt als uw verhuurmakelaar vinden we snel en veilig een geschikte huurder voor uw woning!